Let op: sommige schermafbeeldingen tonen nog de Engelse interface; de vertaalde labels staan in de tekst.
Meldingen in de app zijn standaard ingeschakeld, dus mogelijk ontvangt u ze al.
1. Open uw meldingsinstellingen
Klik rechtsboven op uw profielfoto (of initialen).
Klik op "Persoonlijke instellingen" [Personal settings].
Klik in het linkermenu op "Meldingen" [Notifications].
2. Schakel "Portaalwerkstroom voltooid" [Portal workflow completed] in
Scrol omlaag naar "Instellingen voor portalmeldingen" [Portal notification settings] en zoek de rij "Portaalwerkstroom voltooid". Deze heeft twee selectievakjes:
"In de app" [In-app] (standaard ingeschakeld) — de melding verschijnt op uw dashboard "Start".
"E-mail" [Email] (standaard uitgeschakeld) — u ontvangt ook een e-mail telkens wanneer een klant een werkstroom voltooit.
Vink de gewenste vakjes aan.
Klik op "Opslaan" [Save].
3. Kies over welke portalen u meldingen ontvangt
Met de schakelaar "Abonneren op alle portalen" [Subscribe to all portals], bovenaan bij "Instellingen voor portalmeldingen", bepaalt u van welke portalen u meldingen ontvangt:
"Aan" [On] — u ontvangt meldingen over elk portaal waartoe u toegang heeft. Om meldingen voor een bepaald portaal uit te schakelen, gaat u naar "Portalen" [Portals]/[portaalgroep], klikt u op het menu "..." naast dat portaal en kiest u "Afmelden voor meldingen" [Unsubscribe from notifications].
"Uit" [Off] — u ontvangt alleen meldingen over de portalen waarop u zich afzonderlijk heeft geabonneerd. Gebruik hetzelfde menu "..." om u op een portaal te abonneren.
Tip: als u 100 portalen heeft en van 5 daarvan geen meldingen wilt ontvangen, is het eenvoudiger om de schakelaar aan te laten staan en u voor die 5 af te melden.
Wat u te zien krijgt
Wanneer een klant de laatste stap van een werkstroom voltooit, verschijnt er een melding in de lijst "Meldingen" op uw dashboard "Start". De tekst luidt:
[Klantnaam] voltooide werkstroom [werkstroomnaam] in portaal [portaalnaam]
Klik op de werkstroomnaam om de voltooide werkstroom te openen en de antwoorden van de klant te bekijken.
Klik op de portaalnaam om naar het portaal van die klant te gaan.
Als u "E-mail" heeft aangevinkt, ontvangt u ook een e-mail met dezelfde gegevens.
Goed om te weten:
U ontvangt alleen een melding wanneer de hele werkstroom is afgerond, niet na elke stap.
Alleen uw teamleden (bedrijfsgebruikers) met toegang tot dat portaal ontvangen een melding. Uw klanten ontvangen deze melding nooit.
Als u "In de app" uitvinkt, verschijnen deze meldingen niet meer op uw dashboard.
Wat kunt u nog meer doen?
Op dezelfde pagina kunt u ook diverse andere portaalmeldingen naar wens instellen. U kunt:
Een e-mail ontvangen wanneer een klant een document uploadt (zie Hoe ontvang ik e-mailmeldingen voor een portaal wanneer er iets wordt geüpload?)
Een melding ontvangen wanneer een klant een document downloadt of ondertekent, een formulier invult of zich aanmeldt via uw link voor zelfregistratie
Een melding ontvangen wanneer de resultaten van de identiteitsverificatie beschikbaar zijn






