Jeśli chcesz usunąć użytkownika portalu, możesz to zrobić w widoku Grupy klientów. Najpierw zlokalizuj użytkownika za pomocą pola wyszukiwania, wprowadzając jego adres e-mail lub przewiń w dół do portalu, do którego mają dostęp, jeśli go pamiętasz.
Następnie kliknij ikonę „...” skojarzoną z ich portalem, przejdź do „zarządzaj użytkownikami” i usuń ich z listy. Jeśli użytkownik ma dostęp do wielu portali, należy powtórzyć tę czynność dla każdego portalu, do którego ma dostęp.

