Uwaga: niektóre zrzuty ekranu pokazują jeszcze interfejs w języku angielskim; przetłumaczone nazwy podajemy w tekście.
Aby usunąć grupę portalu, należy kliknąć trzy kropki obok grupy i wybrać „Ustawienia” [Settings]
Następnie należy przejść do „Kopia zapasowa i usuwanie” [Backup & deletion] i w sekcji „Strefa zagrożenia” [Danger zone] kliknąć „Usuń” [Delete]. Każdy portal w grupie wraz z dokumentami zostanie przeniesiony do kosza. Można je przywrócić w ciągu 30 dni w sekcji „Pliki” [Files] > „Kosz” [Bin].


