Uwaga: niektóre zrzuty ekranu pokazują jeszcze interfejs w języku angielskim; przetłumaczone nazwy podajemy w tekście.
Aby usunąć pojedynczy portal, kliknij ikonę „...” odpowiadającą portalowi, który chcesz usunąć.
Następnie wybierz Usuń portal
Po usunięciu portal zostanie przeniesiony do folderu Dokumenty/Kosz, gdzie będzie przechowywany przez 30 dni. Aby przywrócić portal, przejdź do Kosza, kliknij ikonę „...” powiązaną z usuniętym portalem i wybierz opcję „Przywróć”.



