Let op: sommige schermafbeeldingen tonen nog de Engelse interface; de vertaalde labels staan in de tekst.
Om een individuele portal te verwijderen, klikt u op het '...' pictogram dat hoort bij de portal die u wilt verwijderen.
Selecteer vervolgens 'Portaal verwijderen'.
Nadat een portal is verwijderd, wordt deze verplaatst naar de map Documenten/Prullenbak, waar deze 30 dagen blijft staan. Om de portal te herstellen, gaat u naar de Prullenbak, klikt u op het pictogram met de drie puntjes ('...') naast de verwijderde portal en selecteert u 'Herstellen'.



