Перейти до основного контенту

Як видалити групу порталу?

Примітка: деякі знімки екрана ще показують англійський інтерфейс; перекладені назви наведено в тексті.

Щоб видалити групу порталу, натисніть три крапки поруч із групою та виберіть «Налаштування» (Settings)

Потім перейдіть до «Резервна копія та видалення» (Backup & deletion) і в розділі «Небезпечна зона» (Danger zone) натисніть «Видалити» (Delete). Усі портали групи та їхні документи буде переміщено до кошика. Ви маєте 30 днів, щоб відновити їх у розділі «Файли» (Files) > «Кошик» (Bin).

Ви отримали відповідь на своє запитання?